2013 m. kovo 19 d., antradienis

Top 10 mylimiausių

Sveiki, šis įrašas bus ne apie mylimiausius draugus ir kitus žmones, bet apie mylimiausius pirkinukus - rubus, batus, aksesuarus. Sulaukiau šio prašymo ask. fm parodyti savo top 10 mylimiausių daikčiukų. Nors iš tikro noriu pasakyti, kad buvo sunkoka išsirinkti, nes turiu tikrai daugiau nei 10 tokių daikčiukų :)
Pirmoji saraše mano terbukė. Pirkta ebay, kainos tiksliai nepamenu, bet nekainavo pilnai 20 dolerių. Tiesa, nežinau kiek ji laikys, bet esu įsimylėjusi šio tipo rankines ir sunešiojusi šią planuoju nusipirkti antrą tokią, tik geresnės kokybės ir patvaresnę, kad laikytų ilgiau.


Toliau seka megztinis su spygliukais ant pečių. Čia tarsi ir šioks toks diy. Spygliukus užsisakinėjau ebay, o megztukas iš Humanos. Už visus 3Lt. O spygliukai 4Lt.
Pats patogiausias dalykas, o ir jo kreminė spalva man žiaaaauriai patinka :)

Peplum palaidinė. Na ant pakabos ji atrodo tikrai nelabai kaip, bet realiai man tinka :) Pirkau ebay, žinau, kad daug nesumokėjau, o kiek, tai nežinau. Superinis daikčiukas.

H&M švarkelis iš manodrabužiai.lt. Tikrai nusistebiu, kokių lobių čia galima atrasti. Šis irgi vienas iš tokių. Na suplojau 60Lt, tačiau šis tikrai to vertas, o ir parėjo su etiketėmis.
Maikutė su kalnierium. Lietuvoj tokio sau patinkančio dar neradau, tačiau džiaugiuosi šiuo parsiųstu. Laukiau jo labai ilgai ir jau maniau, kad nebesulauksiu ir štai, turiu :)
Chanel stiliaus kaklo papuošalas. Kažkaip foto ne kaip atrodo, o ir apšvietimas ne koks šiandien, bet toks lengvai masyvus, netoli kaklo. Tiesa jis dar laukia savo laiko išvysti saulės šviesą.



MK stiliaus laikrodukas. Pirkau prie šimtadieninio derinio, tačiau labai pripratau tai šis, ko gero, jau tapo mano kasdieniu palydovu. Labai paprastai derinamas :)

Batų turiu kone 20 porų, o šiuos pasirinkau, nes labai faini ir klasikiniai. Tiesiog puikūs aukštakulniai, kurie tinka prie visko, manau kiekviena mergina turėtų turėti panašius, o kulno aukštis priklauso nuo aukštakulnių valdymo pilotažo :)


Švarkelis su grandinėlėmis. Jis jau senokai tūno mano spintoje ir neatranda savo laiko sužibėti. Tiesiog nesugalovju su kuo šį mažylį derinti. O ir foto labai kokia nesigavo, nenori fotkintis jis :)


Ir paskutinis šiandien rūbelis - gyvatiniai marškinukai. Labai senai tokių ieškojau, nes visi, kuriuos tekdavo matyti nebuvo labai geros medžiagos ar tinkamos kainos. Tačiau šie buvo išimtis :)






Na, šiandien tuo ir pabaigsiu, nors ši įrašą galėčiau tęsti ir tęsti, nes turiu tikrai daug mylimų daikčiukų, o beto laikas mankštintis, galbūt vėliau įkelsiu dar vieną neilgą įrašiuką, tačiau nepažadu nieko :)
Gero vakaro :)
~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą