2013 m. kovo 24 d., sekmadienis

Špinatų pyragas


Kurį laiką čia nesilankiau, bet tik dėl laiko trūkumo. Na, o pas mus šeimoje per šį laiką prasidėjo špinatų manija. Su mama radome labai smagų receptą, tik niekaip neprisiruošiau išbandyti. Šį kartą šis receptas yra špinatų pyrago. Originalus receptas čia. Tiesa sakant, nelabai žinau ar ką keitė stipriai, nes viską darė mama (kaip ji sakė po spektaklio - čia tau vietoj gėlių), beto, šio pyrago skonis pasakiškas. Tik spėjau padaryti keleta fotografijų ir pyragas išgaravo. Magija kažkokia. Tačiau nuoširdžiai siūlau pasigaminti šį gardėsi namuose.
 Taip pat noriu pasigirti, kad jau valgiau nektarinų. Tikrąją to žodžio prasme dėl šių vaisių svaigau jau gerus porą mėnesių.
 Be abejo, paskutiniu metu daug mokausi, sportuoju ir stumiu dienas likusias iki kelionės. Ir tikrai tikrai baigiu įsisvaigti kaip ten viskas faina bus (žinoma, čia daug prisidėjo ir mano mielieji kolegos) ir nenustoju apsipirkinėti, nes man visko visko reikia būtent tai kelionei. Greitu metu žadu su jumis pasidalinti keletu naujienų apie plaukus, todėl laukit manęs po įskaitų.
~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą