2013 m. kovo 5 d., antradienis

I have oreo's and I don't need any friends

Sveiki draugai. Nuoširdžiai kalbant, be proto jaučiasi, kad papuoliau į dvyliktą klasę, tik, deja, senų įpročių ir tinginystės pamiršti neina. Nors aišku, stengiesi ir mokaisi, bet ne visada susikiši reikiamą informaciją galvon. Dabar mielai pakeiksnočiau jaunesnius mokinius, kuriem krūvis ale per didelis, bet žinau, kad tokio pat atsako sulaukčiau ir iš vyresnių - studentų ir suaugusiųjų. Toks jau tas gyvenimas :)

Tai va, šiandien noriu pasidžiaugti savimi ir parašyti didžiulį pliusą assorti.lt (čia) parduotuvei. Šeštadienio naktį man užsisuko marazmas, kad va, noriu Oreo sausainių. Noriu čia ir dabar. Nu ir ką, tuo pradėjau savo paieškas internetinėje erdvėje (anksčiau ieškojau ir realiai, nes gavau informacijos, kad būna Aibėse jų, bet ji buvo klaidinga). Ir štai, radau šį mažą lietuvių puslapiuką, kuriame buvo mano tuometinio noro išpildymas. Neilgai trukusi užsisakiau skanėstus (minimali užsakymo suma yra 20lt), ir labai nustebau, kad pristatymas kurjeriu man tekainavo 0,17Lt. Taigi, pradėjau laukti ir pagaliau sulaukiau. Dar nustebino tai, kad kurjeris paskambino tik tą valandą, kai jau buvo netoliese, kai kiti, paskambina ir pasitikslina dar likus keletui valandų iki atvežimo. O būtent tuo laiku aš miegojau ir net nelaukiau jų skambučio. Galiu pasakyti tiek, kad vargšas kurjeris, bet jis vis tiek mane atrado. Todėl rašau dar didesnį pliusą ir žinau, kad dėl šios svetainės puikaus aptarnavimo, su jais turėsiu reikalų dar ne sykį :)

2 komentarai:

  1. Net nebūčiau pagalvojusi jog yra ir tokių puslapių kuriuose gali užsisakyti skanėstų tiesiai į namus. Šių sausainių norėjau jau labai seniai tačiau nujaučiau, kad taip ir neturėsiu galimybės jų paragauti, kadangi Lietuvoje jų niekur neteko matyti, tad labai dėkoju tau už šį įrašą, tikrai būtinai ką nors išsirinksiu! Super! :)

    AtsakytiPanaikinti