2013 m. kovo 20 d., trečiadienis

Pirmasis DIY

Sveiki ir gerą vakarą jums :)
 Vis sulaukiu šiokių tokių prašymėlių pasidalinti su jumis savo DIY, kas nežino, tai pasidaryk pats :)
Šiandien jums parodysiu tokį mažą ir lengvą pasidaryk pats, tai apykaklė iš grandinėlių. Taip apykaklės jau kuris laikas puošia mūsų kaklus ir neketina nuo jų nulipti, todėl ir aš prisisvaigusi tokių grožių, nusprendžiau pasidaryti vieną ir sau :)
 Pirmiausia, visam tam reikės grandinėlės, užsegimo (pageidautina tos pačios spalvos), replyčių (apvalių) ir žiedelių jei grandinėlė smulki.
 Pas mane tiesiog nuo senų laikų buvo užsilikusi ši mėlynos spalvos grandinėlė ir nesugalvojau ką iš jos padaryti. Ir šiandien gavosi taip, kad jos laikas atėjo :)
 Visų pirma, siūlau grandinėlę pamatuoti ant kaklo ir pasirinkti norimą ilgį, taip pat nepatariu pasidaryti jos labai labai ilgos, na, kad būtų netoli kaklo. Tada pasirinktą ilgį atkabinam nuo visos turimos grandinėlės su replyčių pagalba ir taip pat pritvirtinam užsegimą ir kitoje pusėje žiedelį. Geriausia būtų juos susegti iš kart.
 Po to pagal užsegimą pasižiūrit, kur gaunasi pakabuko vidurys ir jį kaip nors pasižymėkit arba atskirkit juos ir į vidurį įterpkit žieduką (jei smulki grandinėlė). Kadangi mano grandinėlė nebuvo labai plona, todėl aš pati žiedelio nedėjau :)
 Toliau atsimatuojam norimo ilgio grandinėlės gabaliukus - abu vienodo ilgio ir kabinam centre (arba žiedelyje). O kito grandinėlės galo nesiūlau kabinti prie galo, ir ne prie pačio vidurio, geriausia kabinti 2/3 nuo vidurio link užsegimo. Jei yra noro, galima Prisimatuoti daug daug įv. ilgių ir visus sukabinti, čia priklauso viskas nuo fantazijos, o kadangi aš truputį patingėjau, manasis papuošalas toks ir liko :)


Galtinis variantas :)
Taip, čia nėra kažko labai įspūdingo, bet šis neužima daug laiko, taip pat ir atrodo gana žaviai :) Štai dar keletas pavyzdžių, gal rasit sau patinkančių idėjų :)
Tikiuosi pasisėmėte idėjų ir sukursit kažką unikalaus :)
Gero vakaro :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą