2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Adorebox

Labas mieli,
 šį kartą įrašas vėl ne apie kelionę, bet tikrai šitas reikalas nepamirštas :) Tačiau šiandien noriu su jumis pasidalinti savo šiandienine dovana, kurią laimėjau sudalyvavusi viename manodrabuziai.lt konkursų. Taip, tai būtent ši Adorebox dėžutė.
 Tai yra vienas tų dalykėlių kai užsisakai kosmetikos dėžutę, bet tu nežinai ko tikėtis ir ką gausi, tiesiog žinai kokios firmos priemones deda. Šiaip ši dėžutė į namus pristatoma kas mėnesį ir kainuoja nei daug, nei mažai - 39lt. Užsiregistravusios narės gali daugmaž išsirinkti ko tikisi ar kas joms tinka užpildžiusios specialų grožio profilį. Taip pat ši dėžutė kas mėnesį yra kitokia, todėl tai galimybė išbandyti naujus, prabangius kosmetikos produktus.
 Na, o aš pati nesiryžau išbandyti šio malonumo anksčiau, tačiau pamačiusi akciją MD puslapyje nesusilaikiau.
  Labai pradžiugino tai, kad dėžutė L'occitane firmos, nes norėjau būtent juos išbandyti, tiesiog kainos kandžiojosi, bet pasižvalgyti niekas nedraudžia :)
  Pirmasis, verbenų kvapo taukmedžių muilas. Kvapas nepakartojamas, galėčiau uostyti ir uostyti. Kaina: 15lt.
 Toliau "Jasmin&Bergamote" tualetinis vanduo. Vis dar nežinau ar jo kvapas man patinka ar ne,  nes atrodo kvapas kiek brandesnėms moterims (merginoms). Kaina: 29lt
  Stiprinamasis šampūnas ir kondicionierius. Kvepia puikiai, laukiu nesulaukiu kada galėsiu išbandyti. Atstato plauką, apsaugo nuo vėlimosi, tampa švelnūs ir spindintys. Kaina: po 12lt.
  Taukmedžių veido serumas. Labai gaivus. Sukurtas odą apsaugoti nuo atšiaurių sąlygų. Pasižymi atstatomosiomis ir apsaugomosiomis savybėmis. Kaina: 19lt.
 Ir galiausiai - keletas mėginukų, tokių kaip maitinamasis taukmedžių veido kremas, taukmedžių valomoji - gaivinamoji servetėlė, taukmedžių maitinamasis kūno kremas ir migdolų kūno kremas.

 Galiausiai galiu pasakyti, kad nežinau ar kada nors užsisakinėsiu šią dėžutę, nes man priimtiniau pirkti visą produktą iš karto, o ne mini jo versiją, tačiau nežinant ko tiksliai nori gal ir verta prasidėti su jomis. Be abejo, šia dovanėle esu laaaabai patenkinta. Jei ką sudomino, plačiau skaitykite čia.
 Na, o aš šį vakarą jau baigiu, gero vakaro jums mielieji!
~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą