2013 m. balandžio 3 d., trečiadienis

Naujienos spintoje

 Hey hey, šiandien ir vėl noriu pasidžiaugti savo nuostabiais daikčiukais kurių laukiau labai labai ir pagaliau sulaukiau. Iš vis, negaliu apsakyti, kokia mano nuotaika gera šiuo metu, nes ir pats oras, viskas tokie geri, na aišku nekalbu apie sniegą, tačiau esu laiminga :)
 Na, o šiandien labiausiai neatsidžiaugiu mamos baigtu šedevru. Dar nenusprendžiau kuriai progai, bet kažkuriai iš tų mokyklinių ji sueis puikiai. Svarbiausia, kad originali. Šitaip dabar galiu ir pasigirti, kad pas dizainerius rūbus vienetinius gaminuosi :D
Sekantis grožis - turkio spalvos kaklo papuošalas. Labai labai smagiai atrodo. Dea, per foto nesigavo tos spalvos pagauti, bet ir čia visai nieko. Realiai, panašiai toks. Tik be auskarų. 
Mažiukai auskariukai. Man užplaukia tarpais tokių aukcionų manijų, tai prisiperku visokiausių smagybių. Taip pat ir su šiais auskariukais. Apibūdinime rašoma, kad swarovski, bet už tokią kainą vargu ar tokie bus, o jei ir bus, tada wooooow! Na, tiesiog aš norėjjau kažkokių ne juodų auskariukų, tad irgi labai patenkinta, šampaninė lengva spalvytė irgi dera prie visko.
Ir galui - Karrimor bėgimo batukai. Žinoma, internetu pirkti batus gan rizikinga, ypač kai jų reikia tam tikram laikui, ir jei nusipirksi ne tą dydį, prasikeiksi ir važiuosi basas :D Na, o man labai pasisekė, kad gavau laiku ir dydis atitiko norimą.

Pasigyriau, o dabar lekiu toliau dirbti prie egzaminų, o dar šiandien ir nagelius susitvarkyti reikia...
Gero gražaus vakaro ir likusios dienos! :)



2 komentarai: