2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Šiek tiek naujienų


Sveiki mieli skaitytojai, na aš šiandien nieko tokio labai prasmingo neturiu, tačiau negaliu nepasidalinti savo užsakymu iš iherb. Pradėsiu turbūt tuo, kad ši svetainė turi gana platų asortimentą ekologiškų gaminių, pradedant dantų pastomis, baigiant riešutų sviestu. Nesumeluočiau, jei pasakyčiau, kad laaaabai ilgai rinkausi tai, ko norėčiau, nes viskas ten taip wow. Tačiau galų gale nusprendžiau nuspirkti serumą plaukams, dar vieną priemonę plaukų augimui ir, tiesiog, kad susidarytų tinkama suma, pakelį cinamoninės gumos.O ir sumokėjau už viską 16$. Tad sakyčiau čia tikrai nedidelė kaina už šitą gėrį :)
 Na, išbandyti labai dar nespėjau, bet labai patiko neaštrūs kvapai ir maloni priemonių konsistencija. Serumą vienintelį, kurį spėjau išbandyti, tai tikrai pasirodė labai smagus produktas. Na, o kitų priemonių atsiliepimus parašysiu kiek vėliau, kai pajusiu kokį poveikį arba ne :D

Tad, su tokiomis mažomis naujienomis aš čia :)
Bėgu ruoštis konsultacijai ir manau laikas pradėti krautis lagaminus, tad manau, kad greit sulauksit ir dar vieno įrašo :)
~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą