2013 m. balandžio 25 d., ketvirtadienis

Kelionių įkarštis part 1

 Bonjour, mano mielieji, šį įrašą ir jų seriją tikrai galėčiau pavadinti "avantiūra dvyliktoje klasėje", nes tikrai ne kiekvienas šiemet paaukotų savaitę kelionėms ar pramogoms, juk ale svarbiausia yra mokslai. Na, o aš tam pasiryžau ir iškeliavau, tiesa, su tikslu pasitempti grįžus. Jau visą savaitę galvojau rašyti kažką čia, bet nesijaučiau pakankamai gerai. Vis dėlto, aplankėm 6 šalis ir nuvažiavom 6000km per devynias dienas. O tai manau tikrai nėra taip mažai.
 Šiandien parašysiu šį tą apie kelionės pirkinius, nes pačių kelionės įspūdžių tikrai tikrai
nesuvirškinau ir bijau praleisti kažką įdomaus, nes čia tų įdomybių tikrai netrūko :)
 Pirmiausia noriu pasakyti, kad tikrai gana įdomu ir linksma apsipirkinėti šalyje, kurioje su pardavėja ta pačia kalba nekalbat. Tada tenka pasitelkti į rankas fantaziją ir gestikuliuoti tol, kol suprasit viena kitą. Panašiai man buvo perkant kvepalus. Ant lentynų prikabinta plakatų, o tu tesupranti, kad 25% kažko. Spėjama, kad nuolaidos. Ir kol parodai ko nori, tikrai pakyla nuotaika ne tik tau, bet ir pardavėjai, kuri tikrai tikrai kantriai su tavimi užsiima. Bet va, po viso to galiu pasakyti, kad nusipirkau kvepalus, nors ir ne visai tokius, kurių norėjau, bet vis tiek labai fainus ir kas keisčiausia, nesukeliančius man jokių nepatogumų. Iš vis, kažkaip ima rodytis, kad pas mus suvežamos visos atliekos iš kaimynų pietuose ir pardavinėjamos, nes esu kone viskam tokio tipo parduotuvėse alergiška. Na, o grįžtant į temą, šį kartą išsirinkau Calvin Klein Shock kvepalus, kurie, paaiškėjo, tik komplekte gauna šią nuolaidą. Ir vis tiek gavosi gerokai pigiau negu mūsų šalelėje. Dėl to, ko gero, dar ilgai jais neatsidžiaugsiu :)
 Ir iš tikro galiu pasakyti, kad mėgstu pirkti lauktuves ir šeip apsipirkinėti (čia jau vieša paslaptis). Todėl tikrai labai daug pinigų išleidau savo draugams (atleiskit, lauktuves dar gausit :*), tačiau savęs tikrai tikrai neužmiršau, ech tos savimylos. Pirmiausia, jau prieš išvažiuojant pasakiau sau ir mamai, kad būtinai iš Prancuzijos prasivešiu Vogue.Tiesa, viskas nesigavo taip, kaip suplanuota, nes tikrai niekur būtent šioje šalyje jo neradau, nors buvom ne viename miestuke.Jau buvau kaip ir nusiteikusi jo negauti tačiau Vokietijoje visiškai netyčia bešmirinėdama degalinės lentynas užmačiau - visa diena nušvito nors ir buvo gana apniukusi. Ir žinoma, kaip be šaltos kavos. Turiu kažkokią maniją joms tad negalėjau atsispirti ir šiai, vis dėlto, naujas skonis, nors ir su ja buvo šiokių tokių juokų, tačiau apie juos kituose įrašuose :)
 Iš vis, įsimylėjau kosmetiką ir jos kainas užsienyje. Pas mus tokių net su žiburiu nerasi. Pradedant The body shop kremukais, kuriuos nusipirkau už iš vis juokingą kainą, kadangi užtaikiau ant kažkokios akcijos apie kurią supratau tik padavusi pinigus. Taip pat ir Yves Rocher. Nors juos pirkau taip galbūt labiau dėl jų neturalios sudėties, tačiau tikrai neprašoviau - nes iš kartu pirkusių merginų girdėti labai geri atsiliepimai, nors savųjų kolkas neatidariau, reikia pabaigti senuosius, na ir šiuo atveju esu dar kartą sužavėta kainomis ir pačiomis prekėmis - gaila, kad per mažai pinigų turėjau :D

  Na ir paskutinis, ko gero, rimčiausias pirkinys buvo Italijoje. Žinot, kaip būna, kai merginos randa H&M parduotuvę... Ir su mumis buvo gana komiška situacija - visą dieną vaikščiojom ratais aplink šią parduotuvę, tačiau ją atradom tik tada, kai buvo likusi tik viena valanda iki išvažiavimo ir tai netyčia, nes sukom ten, kur veda akys ir žmonės nešini šios parduotuvės maišeliais :D Bet mes ją radome ir per nepilną valandą radome ką ir kaip nusipirkti. Aš šį kartą atradau leopardinę suknelę ir paprastus laivelius, nors ir nebuvau linkusi labai išlaidauti ir pirkti viską, kas papuola po rankele. Tiesa, ir dėl pačios suknelės dar gana ilgai abejojau, bet dabar ji man iš ties patinka, nes yra labai patogi, na o laiveliai, klasikinis vasarų apavas, tad nieko ir nepasakysi :)
Iš ties, galėčiau dar rašyti ir rašyti, tačiau tiek laikas, tiek skolos mokykloje spaudžia, todėl prižadu dar pasidalinti su jumis savo kitais įspūdžiais.
Bučiuoju, iki!
~

4 komentarai:

  1. Tikriausiai buvo labai įdomu :) Aprašyk visas šalis, kur keliavai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. būtinai aprašysiu, tiesiog nemanau, kad tam vieno įrašo užteks, bet ateinančiomis dienomis būtinai sulauksit :)

      Panaikinti
  2. Koks kvepalų kvapas? Ir aš jų užsinorėjau ;DD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. čia laaaabai geras klausimas, net nežinau kaip apsakyti tą kvapą. Rašo, kad rytietiškų gėlių, toks gana ryškus, bet neįkyrus.
      Štai sudedamos dalys: Raudonoji aguona, bijūnas, jazminas, narcizas, šokoladas, gervuogė, muskusas, pačiuolis, gintaras, vanilė.
      ^^

      Panaikinti