2013 m. birželio 1 d., šeštadienis

Paskutinis skambutis

 Sveiki,
žinot, jau mane kankina egzaminų baimė, nes viską, ką kažkiek sugebėjau jau išlaikiau. Na o ryt laukia lietuvių kalba, kitą savaitę istorija. O po to stojamieji - jaučiuosi lyg koks košmaras artėtų.
 Tačiau šį kart ne apie tai. Noriu pasidžiaugti (o gal ir paliūdėti), nes vakar buvo ta paskutinė diena mokykloje.
 Mūsiškiai, kurie šią progą tingėjo vairuoti, sugalvojo išsinuomoti limuziną - nes tikrai, labai nekasdieniška ir smagu pralėkti porą ratų su šiuo gražuoliu tokia proga.
 Gaila tiek, kad dėl to praleidome dalį renginio, tačiau pasilinksminome tuo metu pūsdamos balionus Kamilės mašinoje. Ir štai tada atvažiavo transportas.
 Kaip mums sakė pavaduotoja, mokykloje buvom pirmieji su tokio tipo mašina (galiu atskleisti paslaptį, kad jei nebūtume gavę šios - ko gero būtume važiavę su autobusiuku). Taip pat galiu pasakyti, kad turėjom tikrai nemažai problemų, kol jį išsinuomojom, nes aplink mūsų miestelį buvo 5 nuomos punktai, tačiau galbūt tik dviejuose nuomavo ne priekabas. Ir šeip, teoriškai jį tegavom kone paskutinę dieną (t.y. trečiadienį), bet svarbiausia gavom.
 Tai taip ir atėjo penktadienis - nekantriai ir su kažkokiu jauduliuku žengėme į klasę, į paskutinę pamoką. Buvo gan keista, nėjo net suvokti, kad va, po vasaros negrįšim. Na, o aš šiai progai išsitraukiau savo išleistuvėms paruoštą (deja, planai keitėsi) suknelę ir atrodžiau būtent šitaip.
 O grįžtant prie limuzino temos jau vos susėdus į jį pasidarė taip smagu, dar garsi muzika ir šokiai, dainos bei pati geriausia klasė viduje.
   Į šį pasivažinėjimą sulaukėm daug įvairių reakcijų, tiesa, visos jos buvo teigiamos, tad, reiškia neprašovėm. Kartais ir tingulys daro naudą :D Turbūt linksmiausia dalis buvo važiuoti kolona ir visiems visiems mojuoti ir cypti pro langus, apsimetant įžimybėmis. Taip pat labai daug prisijuokėm ir, aišku, kaip be šampano dušų limuzine. Vidury kelionės jau puse keleivių buvo šlapi, jau nekalbant apie limuzino sienas ir lubas. Bet laikas skriete praskriejo, net nepajutom, kad dvi valandas važinėjomės. Tačiau tikrai džiaugiuosi praleidusi jas būtent su šiais žmonėmis.
 O vakare laukė jau kita šventė.... :)

2 komentarai: