2013 m. birželio 18 d., antradienis

Naujienos spintoje IV

 Sveikos mielosios,
vis nebaigiu skųstis laiko trūkumu, tačiau tikrai radusi vieną kitą sekundę pasistengiu čia pasireikšti. Šį kart norėčiau pasirodyti prisikaupusiomis naujienomis spintoje ir ne tik.
 Pirmiausia, nauja rankinė. Deja, kažkodėl labai nefotogeniška pauolė, tačiau man patinka tai, kad ji yra šviesi - priešinga visoms kitoms, kurias turiu.Ir taip, jos spalva panašesnė į internetinę foto, nei į realią.
  Toliau - dryžiai dryželiai. Marškinukai iš pastarojo įrašo. Realiai nustebino, nes tikėjausi daug daug prastesnės kokybės audinio.

  Ir dar vienas aksesuaras - kaip bebūtų keista iš Akropolio, nors jo privengiu. Tačiau šis šalikėlis man labai labai patiko ir dar su akcija.
  Dirželiai - neoninis oranžinis ir auksinis. Tačiau neoninis atrodo kažkoks murzinas, visiškai skiriasi nuo realaus varianto. O kalbant apie auksinį - pvz čia. tik jis dar su plėvelėmis, kad nesusibraižytų. Bet arodo puikiai abu.
 O kalbant apie kosmetiką - nusprendžiau išbandyti Babuška Agafija kaukę su mielių ekstraktu. Kolkas galiu pasakyti tik tiek, kad ji kvepia pyragu ar sausainiais. Tad šiandien jau būtinai išbandysiu.
 Ir pabaigai - pora knygų. Pripažinsiu, kolkas nepradėjau jų normaliai skaityti, tačiau knyga apie Chanel mane labai pritraukė jau pačiuose pirmuose puslapiuose. O kita knyga "Pusryčiai su Sokratu", iš tikro dar nežinau ko tikėtis, tačiau apie šią knygą girdėjau ne mažai gerų atsiliepimų.
 Taip ir pabaigsiu šį kart. Tikiuosi atrasite kažką mielo ir šis įrašas jums patiks. Geros dienos! :)
~

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą