2013 m. birželio 11 d., antradienis

Naujienos spintoje III

Sveiki, pasibaigusių egzaminų proga grįžtu pas jus.
 Šį kart su neilgu naujų daiktelių įrašu :)
Tiesa, nemenką dalį pirkinukų praleidau, nes tikrai nebuvo daug laiko jiems sukelti čia, todėl, ko gero, paliksiu jas neaprašytas. Iš ties, tikrai daugelis mano draugų žino, kad aš vaikščiodama po prekybcentrius pastoviai kolioju baisias kainas ir jų neatitinkančią kokybę. Todėl jau viską viską perkuosi internetu (tikrai - netgi batus), o kartais skudurynuose.
 Štai ir keletas mano lobių iš interneto platumų.
Pirmasis, tai kaklo papuošalas (bib necklace). Tiesa sakant, pirkau jį su tikslu parduoti vietoje, nes labai dažnai atsiranda tokiais besidominčių merginų ir nenorinčių ilgai laukti. Tačiau tik gavusi supratau, kad šitas tikrai tikrai liks pas mane - tiek aš, tiek mano mama jį įsimylėjome. Aišku nuotraukų nepalyginsi su realiu vaizdu, tačiau jis man nerealiai gražus.
  Kitas pirkinukas - šiukšlių maišo tipo striukė. Taip taip, labai daug žmonių jas mėgsta, tačiau dauguma jų negali apkęsti. Aš priklausiau tiems, kurie nėra linkę į tokias striukes, tačiau šioje man sužavėjo jos kaina. Nors ir niekada prieš tai nesu siuntusis tokio tipo rūbų, tačiau surizikavau. Bet rezultatas negaliu sakyti, kad nuvylė. Tiesa kiek nepatiko pusti pečiai, ala chanel logotipas ir tai, kad esu kiek per aukšta tai striukei, bet manau susinešios ir ji.
 Ir paskutinis, bet šiuo siuntimu labiausiai patikęs - gėlėta H&M tipo suknelė. Kažkas panašaus į šį variantą (čia). Kaip tyčia pirkau kiek didesnę, todėl nesigailiu, nes labai nemėgstu, kai viskas apsitempia taip, kad visų apatinių linijos verčiasi lauk. Todėl, kaip ir sakiau - ši suknelė buvo puikus variantas man. Labai laukiu kol galėsiu ją užsidėti.
 O šiam kartui iš manęs tiek - ryt vėl išvažiuoju ruoštis studijoms, todėl susitiksime geriausiu atveju savaitgalį. Gerų atostogų ir likusių egzaminų :)))
~

4 komentarai: