2013 m. kovo 16 d., šeštadienis

Žaliasis špinatų kokteilis

 Sveiki ir sveikos visi skaitantys :)
 Šiandien noriu su jumis pasidalinti nauju, sveikesniu receptuku. Kadangi aš pati nesu iš tų besiliekninančių, todėl negaliu sakyti, kad siekiu kažkokių rezultatų. Tiesiog noriu gauti bent truputį vitaminų, geležies, kurios mano kraujui tikrai trūksta ir pristatau jums šį skanų receptą (originalas iš čia). Tiesa sakant, tokie kokteiliukai, turiu omenyje būtent šiuos su visokiomis žolelėmis ar prieskoniais atrodė gan nepatikimai ir netgi atgrąsiai. Tiesiog besikuičiant įvairiuose blog'uose atradau, kad juos labai giria ir nusprendžiau išmėginti savo kailiu :) Tačiau tėvų reakcija gaminant šį džiaugsmą buvo tokia kaip ir tikėjausi - jiems tai atrodė gana šlykštu. Nors mama ir išdrįso paragauti. Net ir jai patiko.
 O aš papasakosiu trumpai kaip gaminau ir ką keičiau nuo šio recepto :)
Pirmiausia mano ingredientai:
 Avižos (pyliau iš akies)
 Bananai 2vnt (nors teko išgirsti nuomonių, kad per daug jų, tad manau užtektų 1-1,5)
 Medus (pagal skonį)
 Jogurtą keičiau spanguolių skonio Activia jogurto gėrimais (?)
 Sauja špinatų (panaudojau tiek, kiek buvo maximos pakuotėje, bet nepamenu kiek gramų)
Na, o tada viską sutryniau ir mėgavausi gėrimu, kuris mane tikrai tikrai nustebino. Iš tikro tikėjausi, kad viskas taip gerai nederės. Beto galiu pasiūlyti jogurtą keisti vandeniu, bus dar geresnis efektas.
 Taip pat pasidžiaugsiu tuo, kad jau atradau žmonių, kuriems šis receptas jau patiko ir jie jau mąstė savus jo patobulinimus :)
 Tad skanaus ir gražios, saulėtos dienos!


1 komentaras: